Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Dobbel Girder portalkran med krok

Dobbel bærebjelke portalkran med krok 1). Dobbel bærebjelke gantry kraner med krok er tilgjengelig tjeneste, for eksempel lasting, lossing, løfting og forflytning arbeid i utendørs lagring eller railways.2). Det consi

Produktdetaljer

Dobbel bærebjelke portalkran med krok

1). Dobbel bærebjelke gantry kraner med krok er tilgjengelig tjeneste, for eksempel lasting, lossing løfte og overføre arbeidet i utendørs lagringsplass eller jernbane.

2). Det består av fire hoveddeler, nemlig bro strukturen, reiser mekanismen, trikken og elektrisk utstyr.

3). Broen vedtar boksen type sveiset struktur, reiser mekanismen vedtar atskilt kjøring.

Alle prosedyrer kontrolleres i operasjonssalen. Crane ledende mønster er delt inn i to typer kabel og tralle linjen, velger en ved bestilling.

4). Enten stive figurer av stål (vinkler eller tees) eller fleksible isolert kabel skal valgt å benyttes som rullebane dirigenter og foreslått i rekkefølge av kjøper.

5). Det er nødvendig for å fullføre i bestilling Spesifikasjonsark når du velger kranen, det er nødvendig å angi minimum, maksimum temperatur og makt levere av arbeidsmiljøet i bruk av kranen.

Hot Tags: dobbel bærebjelke portalkran med krok leverandører Kina, produsenter, fabrikken, kjøpe, billig, tilpasset, lav pris, tilbud

Et par: Kopling

Neste: Wiretrekk blokk

Beslektede produkter