Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Tårnet kranen

Tårnet kranen oppsto i Vest-Europa. En roterende kran boom montert på den øvre delen av tårnet av tårnet. Stor arbeidsplass, hovedsakelig for boliger byggematerialer i vertikal og ho

Produktdetaljer

Tårnet kranen oppsto i Vest-Europa. En roterende kran boom montert på den øvre delen av tårnet av tårnet. Stor arbeidsplass, hovedsakelig for boliger byggematerialer i loddrette og vannrette transport og installasjon av komponenter. Laget av tre deler, metall struktur, fungerende mekanisme og elektrisk system. Metal strukturen består av en tårnet kropp, en bevegelig arm og en base. Arbeider mekanisme løfte, luffing, trekke og turgåing fire deler. Det elektriske systemet består av en motor, kontroller, makt distribusjon skap, tilkobling linjer, signaler og belysning enheter.

Jib tårnet kranen skjemaet sub vannrett type og trykk type. Jib tårnet kranen er vannrett, trikken langs vannrette dynamiske variant rekke opererer arm, pagoda type kran med luffing bevegelse. Dynamisk armen er lang, men større vekt arm. Bom for press stangen, luffing mekanisme og trekkraft actuating arm pitching amplitude, amplitude bevegelse enn horisontale glatt, men dens relativt liten vekt.

Tårnet kranen løfte vekt varierer med omfanget av området. Produktet av vekten og amplituden til Last dreiemoment er de viktigste tekniske parameterne av kranen. Tårnet kranen løfte høyde og treghet massen av en sving og gå gjennom den roterende mekanismen og en roterende støtte. Derfor er det nødvendig har god fart gjennomførelse, spesielle Heising mekanisme for lys lastes raskt, tung og treg, installasjon i stedet fretting. Generelt i tillegg til motstand hastighet, men også ofte bruk eddy nåværende bremser, frekvensmodulasjon, variabel pole, kontrollert silisium og mekaniske og elektriske kombinasjon av hastighetskontroll.


Hot Tags: tårnet kranen leverandører Kina, produsenter, fabrikken, kjøpe, billig, tilpasset, lav pris, tilbud
Beslektede produkter