Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Enkelt Girder Bridge Crane

Enkelt bærebjelke broen craneBrief introductionSingle strålen bro kranen er en løfteutstyr som utføres innen workshop, varehus og material-felt. Fordi de to endene finne

Produktdetaljer

Enkelt bærebjelke Brokran

Introduksjon

Enkelt stråle bro kranen er en løfteutstyr som utføres innen workshop, varehus og material-felt. Fordi de to endene ligger på en høy sement kolonne eller et metall braketten, er formen på broen som en bro. Enkelt girder Brokran langs broen legging på begge sider av opphøyet rail langsgående operasjonen, kan gjøre full bruk av plass under broen løfte materiale fra bakken utstyr hindret. Det er mest brukte en slags Heising maskiner.

Søker:

Enkelt stråle bro kranen er et viktig verktøy og utstyr til å realisere den mekanisering og automatisering av prosessen i moderne industriell produksjon og transport. Så enkelt stråle broen kran i innendørs og utendørs industri og gruvedrift bedrifter, jern og stålindustrien, jernbane, havn og terminal, samt logistikk og andre avdelinger og steder har vært mye brukt.

Span kan baseres på brukerkrav for ikke-standard design, arbeidskraft av A3, arbeider miljø temperaturen på-25 grader C-40. Å forby bruk av brennbare, eksplosive, etsende miljø.


Hot Tags: enkelt bærebjelke bro crane, Henan Xinqi Machinery Industry co, Ltd er en av de ledende én bærebjelke bro kran produsentene og leverandører i Kina, Velkommen til kjøpe våre tilpassede, lav pris og Billige elektriske enkelt bærebjelke overhead reiser kran, elektrisk kostnader reiser crane, enkelt-beam bro crane, og du er velkommen til å sjekke pris og tilbud med vår fabrikk. leverandører Kina, produsenter, fabrikken, kjøpe, billig, tilpasset, lav pris, tilbud
Beslektede produkter